top of page

Open CALL-AB

Otvorená výzva pre študentov a čerstvých absolventov všetkých odborov z VŠVU, na predkladanie výstavných projektov na rok 2019.


Kalab je kultúrno-komunitno-vzdelávací priestor v centre Bratislavy, v ktorom sa cez rôzne formáty neformálneho vzdelávania venujeme zvyšovaniu povedomia a tolerancie voči menšinám žijúcim na Slovensku. Okrem týchto aktivít dávame možnosť študentom Vysokej školy výtvarných umení prezentovať svoju tvorbu. Chceme, aby študenti získavali prax s vystavovaním a spätnú väzbu na svoju tvorbu už počas štúdia. Náš priestor nie je klasická white cube, ale priestorom, ktorý sa často mení v súvislosti so širokým spektrom eventov, ktoré sa u nás konajú. Takto však výstavné projekty majú možnosť byť konfrontované v rôznych situáciách a s rôznymi typmi diváka. Neformálne vzdelávanie a vytváranie nových otázok skrz umenie chápeme ako výživnú pôdu pre nové diskusie.


Výzva je otvorená vizuálnym, audiovizuálnym projektom, performance, site specific inštalácii a zvukovej inštalácii.


Pošli nám svoje portfólio alebo konkrétny projekt do 15. 2. 2019 na kalabcentrum@gmail.com a kvôli akýmkoľvek otázkam nás neváhaj kontaktovať aj na 0915 813 615.


Kalab poskytuje:

- asistenciu pri inštalovaní a komponovaní výstavy

- výstavný priestor 3 až 4 týždne

- PR projektu (pozvánky, tlač plagátov, FB event...)

- pokrytie nákladov v rámci finančných možností centra

- transport diela

Vybrali sme
Posledné príspevky
Archív
Hľadaj podľa tagov
No tags yet.
Sleduj nás
bottom of page